10 Haziran 2014 Salı

Kindom Online Resmi Forum Moderatörü WoLFapaK

Merhaba arkadaşlar,

       NTTGame forumlarından tanıdığınız üzere ben WoLFapaK. Uzun bir süre Knight Online oynadıktan sonra NTTGame'in yeni çıkardığı ve düzenleme aşamasında olan Kingdom Online'ı 1. Alfa testlerinden bu yana oynamaktayım. Kingdom Online gerçekten oyun mantığı ve fonksiyonlarıyla kendi rakipleri arasında çok güzel bir yere sahip.

Kingdom Online VS. Knight Online
Arkadaşlar böyle birşey kesinlikle yok. Aynı yapımcı ve yayıncı çatısı altında bulunan iki oyunun birbiriyle rakebet içinde olması kadar saçma birşey olamaz. 


Kingdom Online, strateji ve taktiksel oyunları seven bunun yanında mmorpg de olsun diyen ve ayrıca Knight Online'nin sadeliğinden bunalmış olan oyuncu kesimine hitap ediyor. Ben kendim halen Knight Online oynamaktayım ancak Kingdom Online'nın içindeki grafik tasarımları ve hükümdarlık rekabetide beni çok fazla çekmekte. Meydan ortasındaki Anvil, NPC'lerin baloncuklardkai konuşmaları, görevlerin sürekliliği, bossların bizlere karşı saldırı çeşitlilikleri. Düşünebiliyor musunuz, Kingdom Online'da yaratıklar size sersemletme (stun ), sessizlik ( silence ) havaya kaldırma gibi beceriler kullanabiliyor. Karşınızda sanki bir mob değilde bir oyuncu varmış gibi profesyonelce oynamanız gerekiyor :)




WoLFapaK' dan şimdilik bu kadar... İlerleyen günlerdeki yazılarımı sabırla bekleyin ;)

0 yorum :

Yorum Gönder